Menu Sluiten

Designjets


Designjets

Informatie over designjets.

Designjets zijn een nieuwe klasse kantoorprinters die een nieuwe standaard zetten voor detail en precisie.

Ze beschikken over grafische mogelijkheden met een hoge resolutie en een ongelooflijk breed kleurengamma. Ze zitten ook boordevol tijdbesparende functies en geavanceerde workflows.

De Designjets kunnen een enkele rol papier van 300 voet verwerken, waardoor ze ideaal zijn voor projecten met meerdere formaten.

Ze zijn ook geschikt voor verschillende bestandsformaten, waaronder PDF en TIFF.

De Designjets zijn 36 inch plotterprinters die zes inkten gebruikt om snel paginas af te drukken. De DesignJets hebben een ingebouwd stapelsysteem en kan rechtstreeks printen vanaf een smartphone. Om Designjets met AutoCAD te verbinden, gaat u naar de Pagina en afdrukinstellingen en selecteert u het apparaat. Markeer de printer en klik op de knop Eigenschappen.

Klik onder het tabblad Printer op de knop Marges en kies kleine marges.

Ze bieden superieure grafische prints met gepigmenteerde inkten voor buitentoepassingen. Hij heeft ook fotografische printfunctionaliteit. Hij is 2,5 keer sneller dan zijn voorgangers en verbruikt minder inkt.

Dit zijn enkele van de redenen waarom zo veel bedrijven de voorkeur geven aan Designjets boven andere merken. Aarzel dus niet om na te gaan welke de beste is voor u.

Info over designjets

Data over Designjets

Wat valt er nog te weten over de evolutie in designjets.

De Designjets 5000 serie verving de vorige CP serie. Ze was bedoeld om beelden van hoge kwaliteit en nauwkeurige kleuren te produceren, en was gericht op Print Service Providers. De HP 5000 serie was ook uitgerust met een 6 inch LCD scherm, een resolutie van 600 dpi en een optionele draadloze verbinding.

Deze hoogwaardige printers waren een enorme stap vooruit ten opzichte van de oude CP serie, en worden nog steeds veel gebruikt in kantooromgevingen.

Meer info over designjets nu op reprozaman.be.

Tags

Aanbod Designjets | Apps Designjet | Assortiment Designjets | Cloud Designjets | Compacte Designjet | Compacte Designjets | Designjet Foto Op Groot Formaat Printen |